• BigImage1

 E Shtunë 15:00 | E Diel 15:00

Pas paraqitjes së tij të parë si Spider-Man në Captain America: Civil War Peter Parker mundohet të mbajë në kontoll jetën e tij private, shkollën si dhe titullin si Spider-Man.
Regjia: Jon Watts
Në rolet kryesore: Tom Holland, Robert Downey Jr, Zendaya, Marisa Tomei.
Zhanri: Aksion, Aventurë, Sci-Fi
Formati:3D
Kohëzgjatja: 2h
Mosha: