• BigImage1

E Enjte 19:30 | E Premte 19:30 | E Diel 19:30

Pas vdekjes së atit i cili ishte mbret i Wakandas shtet ky në Afrike me teknolgji tejet të avancuar, T’Challa tani duhet ta sprovoj veten dhe ti bind bashkvëndasit se është i denjë për fron.

Regjia: Ryan Coogler
Në rolet kryesore: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o

Zhanri: Aksion/Aventurë/Fanta-Shkencë
Formati: 3D
Mosha: 13+