• BigImage1

Nga 25 janari në DokuKino

Në finalen epike të “Maze Runner: The Death Cure” , Tomasi drejton grupin e tij liridashës të ikur drejt misionit final dhe më të rrezikshëm. Për të shpëtuar shokët, ata duhet të depërtojnë në Qytetin e Fundit legjendar, një labirint i kontrolluar nga WCKD që mund të rezultojë më vdekjeprurësi nga gjithë labirintet!

Regjia: Wes Ball
Në rolet kryesore: Rosa Salazar, Thomas Brodie-Sangster, Dylan O’Brien

Zhanri: Aksion/Triller/Sci-Fi
Formati: 2D
Mosha: 13 +