• BigImage1

Çdo natë në ora 19:30 në DokuKino

KËSULAT është një film në të cilin pasqyrohet jeta e dy familjeve, një shqiptare dhe një sërbe – shokë dhe fqinjë nga i njëjti fshat në Kosovë, të cilat i ndanë lufta e vitit 1999.

Regjia: Alan M Trow

Në rolet kryesore: Selman Jusufi, Bislim Muqaj, May-Linda Kosumovic, Ismail Kasumi, Fatime Sefaj, Jimi Tihofsi, Meli Qena, Labinot Lajçi, Furtuna Aliu, Avni Abazi, Besfort Daka, Nuhi Matoshi

Zhanri: Dramë
Formati: 2D
Mosha: 15+
https://www.kesulat.com/