• BigImage1

Çdo natë në DokuKino

Një studente e kolegjit e rikrijon ditën e vrasjes së saj, me detajet të jashtëzakonshme dhe me një fund të tmerrshëm derisa zbulon identitetin e vrasësit të saj.

Regjia: Christopher Landon
Në rolet kryesore: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine

Zhanri: Horror/Mister/Triller
Formati: 2D
Mosha: 13+