• BigImage1

Nga 08 shkurti në DokuKino

Duke besuar se ata kanë lënë pas të kaluarën e tyre, të sapomartuarit Ana dhe Kristian, do të ballafaqohen me një sfidë të panjohur, për më tepër kërcënimet e reja mund të rrezikojnë fundin e tyre të lumtur përpara se të fillojë.

Regjia: James Foley
Në rolet kryesore: Arielle Kebbel, Luke Grimes, Dakota Johnson

Zhanri: Dramë/Romancë/Triller
Formati: 2D
Mosha: 18 +