• BigImage1

Nga 7 dhjetori në DokuKino: Propozimi i Shqiperisë për Çmimin Oscar!

Leta nuk ka mundur të paguajë qiranë për disa muaj me radhë. Kur pronari i nxjerr nga shtëpia, ajo me të birin njëvjeçar gjejnë strehë në shtëpinë e Sofisë, një grua e moshuar e ngulur në shtrat, bija e së cilës ka punësuar Letën të kujdeset për të. Për të ruajtur të ardhurat e vetme dhe një çati mbi kokë, Leta duhet ta mbajë gjallë Sofinë me çdo kusht.

Regjia: Gentian Koçi
Në rolet kryesore: Ornela Kapedani, Suzana Prifti, Kasem Hoxha

Zhanri: Dramë
Formati: 2D
Mosha: 16 +