• BigImage1

Nga 6 janari në DokuKino

Miguel ëndërron të bëhet një muzikant i kryer si idhulli i tij, Ernesto de la Cruz. Me dëshpërim për të provuar talentin e tij, Miguel e gjen veten në Tokën mahnitëse të të gjallëve dhe të vdekurve, pas një zinxhiri misterioz të ngjarjeve.

Regjia: Lee Unkrich
Në rolet kryesore: Anthony Gonzalez, Gael García Bernal, Benjamin Bratt

Zhanri: Animacion / Adventurë / Komedi
Formati: 2D
Mosha: 10+