• BigImage1

E Hënë – 19:30 |E Martë – 19:30 |E Mërkurë – 19:30 | E Enjte – 19:30 |E Premte 19:30

Një pilot fillon të punojë për CIA dhe si një kontrabandist droge në jug gjatë viteve 1980.
Regjia: Doug Liman
Në rolet kryesore: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Caleb Landry Jones
Zhanri: Aksion, Biografi, Komedi
Formati: 2D
Mosha: 18+