Gushti në DokuKino – Pas DokuFestit

Gushti në kinemanë e Prizrenit fillon me festivalin e filmit të shkurtër dhe dokumentar DokuFest. DokuKino do t’i shfaqë filmat e jashtëzakonshëm të festivalit nga data 4 deri më 12 gusht, në koordinim më 7 kinematë tjera të festivalit.

Ndërsa puna e me program të rregullt të kinemasë fillon më 15 gusht, DokuKino do të shfaqë 3 premiera dhe do te vazhdon të shfaqë edhe filma tjerë:

15 gusht, ora 19:30
THE DARK TOWER
Roland Deschain, është në një betejë të përjetshme me Walter O’Dimin, i njohur edhe si Njeriu në të Zeza. Ai duhet të parandalojë që Njeriu në të Zeza të rrëzojë Kullën e Errët, çelësin që mban universin së bashku.
Regjia: Nikolaj Arcel
Në rolet kryesore: Abbey Lee, Katheryn Winnick, Matthew McConaughey
Zhanri: Aksion, Aventurë
Formati: 2D

24 gusht, ora 19:30
BABY DRIVER
Pasi u detyrua të punonte për një bos krimi, një shofer i ri e gjen veten duke marrë pjesë në një grabitje të sigurtë për të dështuar.
Regjia: Edgar Wright
Në rolet kryesore: Ansel Elgort, Jon Bernthal, Jon Hamm
Zhanri: Aksion, Krim, Muzikë
Formati: 2D
Kohëzgjatja: 1h 52 min
Mosha: 18+

31 gusht, ora 19:30
AMERICAN MADE
Një pilot fillon të punojë për CIA dhe si një kontrabandist droge në jug gjatë viteve 1980.
Regjia: Doug Liman
Në rolet kryesore: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Caleb Landry Jones
Zhanri: Aksion, Biografi, Komedi
Formati: 2D
Mosha: 18+