Lajmet e fundit

Image Vjeshtë në Kinema
Tetori i artë e i gjatë, sjell vjeshtën në DokuKino me premiera dhe oferta të ndryshme. Film i zhandrit Aksion/Komedi, në rolet kryesore... Lexo më shumë
Image Festivali i Filmit Turk
Kinemaja Turke vjen në Prizren! Nga 8 deri më 15 shtator, Konsulata Turke në Prizren në bashkëpunim me DokuFest organizon Javën e Filmit... Lexo më shumë
Image Gushti në DokuKino – Pas DokuFestit
Gushti në kinemanë e Prizrenit fillon me festivalin e filmit të shkurtër dhe dokumentar DokuFest. DokuKino do t’i shfaqë filmat e jashtëzakonshëm të... Lexo më shumë
Image Korriku në DokuKino
Korriku sërish sjell filma të jashtëzakonshëm në ekranin e madh. DokuKino është gati, e ju? SPIDERMAN HOMECOMING 3D Nga 6 korriku në kinema... Lexo më shumë
Image Qershori në DokuKino
BAYWATCH Nga 1 qershori Një roje bregdetare me përvojë detyrohet që të bashkpunoj me kolegun e tij të ri për të zbukuar të... Lexo më shumë
Lajme tjera

RED SPARROW nga 01 Marsi në DokuKino